Služby v IT: ako dosiahnúť win-win princíp - Lovíšek, František
Rôzne spektrum poskytovania služieb. Základné prístupy. Telefonický "prvý kontakt". Vzdialený prístup. Služby v metodologickej a legislatívnej podpore.