Using TV to teach foreign languages - Davydenko, Julia
Prezentácia skutočnosti ako učitelia na Ukrajine využívajú stratégiu televíznych technológií a médií vo vyučovaní druhého cudzieho jazyka (angličtiny, nemčiny, francúzštiny a španielčiny).