Princípy oceňovania vybraných aktív a pasív banky - Schwarzová, Mária
Princípy oceňovania v komerčných bankách podľa požiadaviek medzinárodných účtovných štandardov a medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie. Postupy pri oceňovaní jednotlivých zložiek finančného majetku, ostatného majetku a finančných záväzkov. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES).