IT Excellence - spôsob ako znížiť náklady a zlepšiť produktivitu IT - Vranský, Roman
Definovanie efektívnosti IT oddelení. Cesta k vyššej výkonnosti. Prínosy IT excellence. Príklad delenia IT nákladov z pohľadu biznisu.