Hodnota ochrannej známky v podmienkach Slovenskej republiky - Kardoš, Peter
Analýza postupov ohodnocovania ochranných známok, poukázanie na sporné otázky pri ohodnocovaní a odporúčania, ako pristupovať k riešeniu jednotlivých problematických otázok v tejto oblasti.