[Recenzia na knižné publikácie Zhodnotenie zmien v podmienkach podnikania a v hospodárení MSP v dôsledku integrácie I., II.] - Mikócziová, Jana
Recenzia knižných publikácií kolektívu autorov pod vedením Eleny Šúbertovej. Analýza vnútorných i vonkajších faktorov súvisiacich s integračnými procesmi MSP. Marketingová stratégia v MSP. Bariéry MSP v SR.