Produkty privátneho bankovníctva - Klimiková, Mária
Privátne bankovníctvo ako poskytovanie nadštandardných bankových a nebankových služieb solventnej a bonitnej klientele. Wealth management a Multi-Service Family Office (MFO). Private equity. Privátne banky a offshore centrá. Rozvoj privátneho bankovníctva v SR.