Komparácia regiónov SR a ČR z pohľadu vybraných demografických ukazovateľov - Poláková, Zuzana
Porovnanie pôrodnosti, úmrtnosti a prirodzeného prírastku obyvateľstva v jednotlivých regiónoch. Vývojové tendencie indexov závislosti a indexu ekonomického zaťaženia.