Alternativní indexy predikční síly credit scoringových modelů - Řezáč, Martin
Analýza schopnosti klienta finančnej inštitúcie splácať svoje záväzky. Giniho koeficient. QLift. Liftový pomer. Relatívny Lift. Integrálny relatívny Lift.