Riziko pri komoditných derivátoch v zmysle BASEL II. - Vovk, Martin, 1976-
Rozvoj komoditných derivátov v novodobej histórii. Medzinárodné účtovné štandardy IAS 39 a definícia komoditného derivátu. Riziko pri komoditných derivátoch. Kapitálové požiadavky na krytie komoditného rizika. Pravidlá obozretného podnikania bánk – BASEL II.