Využitie biometrie a kryptovania v oblasti bankovníctva - Korauš, Antonín
Nástroje ochrany dát a údajov v bankovníctve. Biometria a kryptovanie ako spôsoby ochrany údajov a dát. Identifikácia alebo verifikácia osôb podľa jedinečných fyzických znakov a zvykových čŕt jedinca. Kombinácie umožňujúce dosiahnuť vysokú bezpečnosť. Ďalší vývoj a uplatnenie v bankovníctve.