Výber, tvorba a použitie materiálov pre výučbu jazykov v systéme UNIcert na Mendelovej univerzite v Brne - Mocková, Nataša
Prezentácia výberu, tvorby a použitia materiálov vo výučbe cudzích jazykov na Mendelovej univerzite v Brne, zameraných na oblasti poľnohospodárstva, lesníctva a ochrany životného prostredia.