Hodnotenie ekonomicko-štatistických ukazovateľov kvality s využitím modelu PAF - Teplická, Katarína
Analýza ekonomicko-štatistických ukazovateľov kvality s využitím členenia nákladov na kvalitu podľa modelu PAF (Prevention Appraisal Failure). Hodnotenie nákladov na kvalitu. Činnosti pri odhaľovaní nekvality. Ekonomika kvality v systéme manažérstva.