Kvalita, cena a ich vnímanie - Burieta, Ján
Kvalitatívne parametre výrobku (služby) a ceny ako dvoch veličín, ktoré sú pre zákazníka rozhodujúce. Stupne kvality v závislosti na cene z pohľadu zákazníka a z pohľadu predávajúceho. Požiadavky na kvalitu produktu a rozpor v cene. Definícia pojmu "Pery kvality".