Investície do vzdelávania = sebarealizácia zamestnancov a dosahovanie cieľov spoločnosti - Revayová, Iveta
Globalizácia ekonomiky a technologický pokrok smerujú k rozvoju zamestnancov. Systém vzdelávania ako súčasť riadenia ľudských zdrojov. Firemné vzdelávanie je základom vybudovania fungujúceho podniku. Kvalifikovaný personál a tvorba konkurenčnej výhody.