Vizualizace vícerozměrných dat symbolovými grafy - Myslivec, Jaroslav
Vizualizácia viacrozmerného dátového súboru a vytvorenie grafického popisu jednotlivých objektov alebo súborov. Klasifikácia vizualizačných techník. Vizualizácia dát ako nástroj zobrazovania obsahu dát, ktorej cieľom je prehľadnosť informácií. Stratégia umiestnenia symbolov. Možnosti zobrazovacích atribútov.