Economic Development of Slovakia in 2009 - Morvay, Karol, 1973-
Ekonomická analýza hospodárskeho rozvoja Slovenska., vybrané makroekonomické ukazovatele. Vplyvy hospodárskej krízy na vývoj ekonomiky a výhľad do roku 2010.