Euroatlantické centrum v procese odovzdávania slovenských skúseností - Kovács, Michal
Vznik a vývoj EAC, nezávislej mimovládnej organizácie, pôsobiacej v oblasti medzinárodných vzťahov a bezpečnostnej politiky od roku 1999. Práca s mladou generáciou a vysokoškolskými študentami z krajín juhovýchodnej Európy a Ukrajiny. Skúsenosti z projektov orientovaných na ľudí s vysokou kapacitou ovplyvňovať svojimi postojmi širšie skupiny spoločnosti v Iraku a na Ukrajine - skúsenosti s poslancami, občianskymi aktivistami, akademikmi a reprezentantmi médií.