Knowledge transfer in higher education quality management: the case of Germany and Slovakia - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Fundamentálne zmeny v prístupoch k riadeniu kvality vyšších vzdelávacích inštitúcií v posledných dvoch dekádach. Porovnanie vnútorného riadenia kvality vzdelávania Ekonomickej univerzity v Bratislave a Univerzity aplikovaných vied v Osnabrücku.