Diagnostics and decision-making of the company management within the period of economic crisis and recession - Tomšík, Pavel
Článok uvádza poznatky z výskumu so zameraním na analýzu manažérskych, finančných a ekonomických rizík a metódy ich riešenia v strategickom riadení podnikového manažmentu v novom podnikateľskom prostredí s plyvmi vyvolanými integračnými procesmi, rozvojom informačných technológií a faktormi globalizácie.