Spoločensky zodpovedný marketing - neodkladný prístup firiem k trvale udržateľnému rozvoju - Čihovská, Viera
Teória participujúcich skupín (Teória stakeholders). Spoločensky zodpovedný marketing. Sociálne zodpovedné podnikateľské modely. Cause -related marketing (dobročinný marketing). Social marketing (sociálny marketing).