Identifikácia hlavných väzieb medzi manažmentom a CRM - Lendel, Viliam
Strategický manažment a CRM. Znázornenie väzieb manažmentu a CRM. Manažment zmien a CRM. Projektový manažment a CRM. Procesný manažment a CRM. Manažment ľudských zdrojov a CRM.