Nemáme dobrý vzťah ku krajine - Hudec, Marián
Súčasné urbanistické plány a udržateľný rozvoj miest. Kvalita života a Európsky dohovor o krajine. Ochrana kultúrneho dedičstva a zachovanie biologickej rozmanitosti. Hodnotenie urbanistických zásahov na životné prostredie. Slovenská agentúra životného prostredia.