Linked in vás spája s trhom práce - Majláthová, Ivana
Sociálna sieť LinkedIn ako nástroj k aktívnemu hľadaniu zamestnania. Rozdiel medzi LinkedIn a Facebook. Registrácia a vytvorenie profesionálneho profilu. Dôležité súčasti LinkedIn. Zdroj kontaktov s relevantnými údajmi.