Novinka: firmy si budú môcť vybrať certifikovaného kouča - Kmecová, Denisa
Informácie o koučingu v oblasti biznisu. Prístupy a zamerania koučingu (solution focused coaching), co-active coaching, systemický koučing... Rôzne formy podpory zamestnancov a práca kouča. Koučing na Slovensku a systém certifikácie u nás.