Metódy a postupy využívané vo výskumných procesoch s aplikáciou na práce obchodnovedného zamerania - Vančíková, Jana
Objasnenie vedeckovýskumných metód a ich charakteristika podľa toho v akej etape výskumného procesu sa vyskytujú. Chápanie metód výskumu v užšom zmysle. Etapy výskumného procesu. Klasifikácia charakteru výskumu podľa Clarka, Grinyera a UK Universities, Funding Council. Výber témy.