Ako na zelený marketing
Zelený marketing ako marketing produktov, ktoré podporujú zdravé životné prostredie. Pravdivosť marketingových sloganov a environmentálne prospešné produkty. Tri základné podmienky budovania efektívnej propagácie zeleného marketingu. Uvedenie do praxe a úspech zeleného marketingu. Užitočné aktivity a ďalšie "eko" kroky.