Ako možno využiť pri optimalizácii fixné a variabilné náklady - Teplická, Katarína
Vzťah nákladov k objemu výkonov. Optimálny objem produkcie. Základné kategórie nákladov. Začlenenie jednotlivých druhových nákladov. Fixné a variabilné náklady. Metódy na stanovenie výšky nákladov. Význam členenia nákladov.