Aktuální trendy v mezinárodním podnikání - Hostaša, Miloslav
Jedným z aktuálnych trendov v medzinárodnom podnikaní je internacionalizácia firiem a spoločností, ktoré môžu podnikať v zahraničí. Niektoré problémy, ktoré vznikajú vo vzťahu k fungovaniu "domácej" firmy s partnerom v zahraničí.