Finančná kríza - morálne alebo technické zlyhanie? - Dudáš, Tomáš, 1976-
Kapitalizmu a jeho možné zlyhania. Globálna finančná a hospodárska kríza a zlyhanie trhov. Zlyhanie inštitúcií. Globálna hospodárska kríza a zlyhanie morálky.