Zlato: měkký kov, tvrdá měna
Remonetizácia zlata a úpadok papierovej meny. Zlato najlepšie aktívum a merítko kvality papierových peňazí za posledných desať rokov. Prijateľná a obchodovateľná komodita po celom svete. Dopyt investorov po zlate. Riziká pri investíciách do zlata.