Rizika koncentrace úvěrových portfolií bank v ČR - Geršl, Adam
Finančná kríza a pokles ekonomického výkonu v ČR. Koncentrácia úverových portfólií. Štandardné ukazovatele úverového rizika. Dopad nepriaznivého ekonomického vývoja na úverové portfóliá v českých bankách. Zhodnotenie odolnosti bankových inštitúcií voči tomuto riziku.