Dopady globálnej finančnej a hospodárskej krízy na ekonomiku Srbska - Holzerová, Petra
Ekonomický vývoj v Srbsku pred krízou. Percentuálny rast HDP Srbska (2000-2008). Priame zahraničné investície v Srbsku (2000-2008). Vývoj zahraničného obchodu (1998-2008). Dopady globálnej finančnej krízy na ekonomiku Srbska. Priemyselná produkcia a zahraničný obchod v rokoch 2008 a 2009. Program Medzinárodného menového fondu.