Vplyv svetovej finančnej a hospodárskej krízy na nezamestnanosť mladých ľudí v Európskej únii a jej implikácie - Hulmanová, Margita
Faktory znevýhodnenia mladých na trhu práce. Súčasný stav na trhu práce v členských štátoch Európskej únie. Najviac krízou postihnuté krajiny a nezamestnanosť mladých. Krajiny s najmenším vplyvom finančnej krízy na nezamestnanosť. Poučenie z predchádzajúcich kríz. Dôsledky nezamestnanosti mladých ľudí v Európskej únii. Možné riešenia nezamestnanosti mladých.