Riskují banky když neznají své klienty? - Šlik, Libor
Zvýšené straty plynúce z rizikových úverov bánk v Českej republike. Väčšia pozornosť a úsilie spoznávať svojich klientov. Efektívna selekcia v pôžičkách. Data mining ako významná úloha znižovania rizika. Pravdepodobnosť (PD), strata (LGD) a expozícia defaultu (EAD). Skvalitnenie kontrolných mechanizmov finančných inštitúcií.