Migrácia a trendy v remitenciách v roku 2009 - Jančíková, Eva, 1960-
Súčasné trendy v migrácii a remitenciách. Faktory ovplyvňujúce migráciu a toky remitencií v roku 2009. Vplyv súčasnej krízy na kapacitu migrácie a toky remitencií. Úsilie migrantov znížiť spotrebu. Vplyv kurzového vývoja. Výhľad na roky 2010 – 2011. Odhad remitenčných tokov do rozvojových krajín (2009-2011).