Inovácie a kreativita v čase hospodárskej krízy - Hičák, Štefan, 1983-
Rebríček tridsiatich najväčších a najvýznamnejších inovácií pre ľudstvo za posledných pár desaťročí. Poradie svetových firiem podľa uskutočnených inovácií.