Zážitkové učenie - výzva a vízia nutnosť, šanca a príležitosť pre školy v 21. storočí - Burák, Emil
Najprogresívnejšie a moderné vzdelávacie praktiky vo výučbe. Zážitkové vzdelávanie ako transakčný proces medzi učiteľom a študentom. Profesijné združenie pra zážitkové vzdelávanie(PZZV). Prvá slovenská konferencia a možnosti zážitkového vzdelávania. Pragmatické výzvy k fungujúcej znalostnej spoločnosti.