Nároky zamestnávateľskej sféry na absolventov a flexibilita vzdelávacej stratégie vzdelávajme pre prax - Matulčíková, Marta, 1964-
Strategická orientácia školských zariadení a organizácia vzdelávania. Výchovno-spoločenské potreby a požiadavky zamestnávateľskej sféry. Rešpektovanie potrieb trhu práce a ciele vzdelávacej politiky. Príprava absolventov pre prax a uplatnenie na trhu práce.