Úžasná organizácia - motivácia pri jej budovaní - Bartl, Jaroslav
Úžasná organizácia je tá, ktorá po každej stránke ľudí motivuje. Preto sa musia stať zamestnanci aktívnymi účastníkmi na plánovaní budúcnosti podniku. Charakteristické črty úžasnej organizácie. Dobre pripravený plán rastu, podpora procesov rastu. Vodcovstvo, motivácia podnikového vodcu.