Hodnotenie zamestnancov - Kopčíková, Mária
Dôvody hodnotenia pracovníkov. Ako k tomuto nástroju personálnej práce pristupovať. Ciele hodnotenia. Metódy a postupy hodnotenia. Hodnotiace rozhovory, ukážky konštruktívnych hodnotiacich formulácií. Chyby pri hodnotení. Externé hodnotenie.