Súčasná svetová kríza a úloha veľmocí - Lipková, Ľudmila
Svetová finančná a hospodárska kríza a jej dopad na svetový export. Úloha veľmocí v súčasnej kríze. Úloha USA. Osobitná úloha Číny. Podpora spotreby v Číne. Devízové rezervy Číny. Stimulácia svetového dopytu po hotových výrobkoch a surovinách. Vplyv Číny na svetový hospodársky rast.