<The> Euro adoption debate revisited: the Czech case - Hurník, Jaromír
Český experiment o tom, ako dokázať argumentovať dostatočne presvedčivo o menovej politike, inflácii a volatilite eura v rámci eurozóny. Makroekonomika, finančná stabilita a členstvo v eurozóne z pohľadu Českej republiky.