"Silnejší ako kedykoľvek predtým" - Marianyi, Peter
Volkswagen Slovakia patrí už takmer dve desaťročia k stabilným pilierom nášho výrobného priemyslu. Ani on sa však nevyhol dôsledkom krízy a globálnemu poklesu odbytu automobilov. Rozhovor s predsedom predstavenstva o tom ako sa s nimi vysporiadal a aká ho čaká najbližšia budúcnosť.