Generačná analýza vzdelanostnej štruktúry obyvateľstva Slovenska - Šprocha, Branislav
Metodika práce a zdroje údajov. Generačná analýza vývoja vzdelanostnej úrovne populácie Slovenska. Vývoj vzdelanostnej štruktúry vybraných generácií.