Zahraničnoobchodná politika a politici - Baláž, Peter
Kam so sieťou obchodno-ekonomických oddelení ambasád. Úlohy rezortu hospodárstva. Problém okolo počtu kariérnych diplomatov na zastupiteľských úradoch SR v zahraničí. Otázka efektívnosti riešenia danej problematiky.