Hodnotenie zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Hodnotenie zamestnancov, jeho ciele a význam. Vymedzenie okruhu hodnotiteľov a hodnotených zamestnancov. Stanovenie kritérií hodnotenia zamestnancov. Metódy hodnotenia. Metóda BARS - Behavioraly anchored rating scales. Metódy porovnávania. Metóda 360 stupňovej spätnej väzby, resp. 540 stupňovej spätnej väzby. Hodnotiaci (motivačný) pohovor. Najčastejšie chyby pri hodnotení zamestnancov. Príklad formulára na hodnotenie zamestnancov.