Zmeny v legislatívnych úpravách týkajúce sa ochrany zdravia pri práci účinné od 1. mája 2010 - Ondrejková, Ľudmila
Zmeny vyplývajúce zo zákona č. 132/2010 Z. z., ktorým sa mení a dpĺňa zákon č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zabezpečenie pracovnej zdravotnej služby. Zloženie tímu pracovnej zdravotnej služby. Dohľad na zdravie zamestnancov. Aktuálny stav na Slovensku. Rekondičné pobyty alebo rehabilitácia zamestnancov v súvislosti s prácou.