Jaká je budoucnost procesního řízení - Tóth, Endre
Korene manažérskeho procesného uvažovania. Manžérske iniciatívy a procesné riadenie. Niekoľko systémových poznámok autora k procesnému riadeniu. Posilnenie morálky a profesionality manažérov. Posilnenie systémovej racionality a integrácie. Ako ďalej v procesnom riadení.