Strategie územního celku - Stefanovová, Zuzana
Stratégia územného celku ako výsledok cieľavedomého procesu rozhodovania o budúcom vývoji územia. Zameranie stratégie územia. Územný plán. Model tvorby stratégie územia. Ciele a vlastnosti stratégie územia. Zodpovednosť verejnej správy za rozvoj zvereného územia. Stratégia územného celku ako dôležitý dokument o vytvorení vhodných podmienok pre život obyvateľov daného územia.